Contact

Beleef Bemelen

Is een initiatief van de Stichting Promotie Bemelen. Deze site is bedoeld voor de Bemelse gemeenschap en vooral ook voor haar gasten. Wilt u meedoen als ondernemer of als vereniging? Maak dit dan kenbaar via onderstaand adres. Van ondernemers wordt een entreebijdrage gevraagd van € 100 en een jaarlijkse bijdrage van € 25. Verenigingen en non-profit organisaties betalen helemaal niets.

Vriend worden?

Dat kan ook! Wilt u dit initiatief op persoonlijke titel ondersteunen dan wordt uw naam vermeld bij ‘Vrienden van Beleef Bemelen’. Met een jaarlijkse bijdrage van € 10 ondersteunt u dit initiatief. Voor € 20 wordt er ook 1 weblink geplaatst.

Uw evenement in onze kalender?

Geef het door aan de redactie, wij zorgen voor plaatsing in de kalender.

Redactie / contactpersoon:
Louk Geurten
louk(a)bergrust.nl

©2018 – colofon – disclaimer

  • Deze website valt onder verantwoordelijkheid van de Stichting Promotie Bemelen.
  • Aan de informatie op deze pagina’s kunnen geen rechten worden ontleend.
  • Beeld- en tekstmateriaal is eigendom van de getoonde bedrijven en verenigingen / activiteiten. Het is echter mogelijk dat er materiaal gebruikt is van derden. Hiervoor kan de Stichting niet verantwoordelijkheid worden gehouden. Bent u eigenaar van zulk materiaal, maak u dan kenbaar bij de redactie, deze draagt dan zorg voor correcte bronvermelding of desgewenst verwijdering van het betreffende materiaal.

Deze site is gebouwd door BICmultimedia.nl met behulp van WordPress.