Aerobic Club Bemelen

Samen sporten is niet alleen gezond, maar vooral ook heel gezellig!

Gegevens

Naam:Aerobic Club Bemelen
Contactpersoon:Elzie Wolfs
Adres:Sleutelweg 26, 6268 NL Bemelen
Telefoonnummer:
E-mail adres:ACB-Bemelen@hotmail.nl
Website:

Beschrijving

Sportvereniging Aerobic Club Bemelen is in 1989 opgericht. Het aantal leden schommelt doorgaans rond de 20. We sporten wekelijks samen op muziek op woensdagavond van 19.30 – 20.30 uur. Het is een ideale manier om aan de algehele conditie te werken. Door samen te sporten elkaar stimuleren. Want het is niet alleen veel gezelliger maar het helpt ook om de inspanning beter vol te houden.
Naast het wekelijks sporten vindt er 2 keer per jaar een wandeling plaats met aansluitend een borrel. Begin januari om het nieuwe jaar in te luiden en verder de laatste woensdag voor de zomerstop.

De wekelijkse lessen zijn gevarieerd waarbij gebruik wordt gemaakt van kleine gewichten en elastieken. Er wordt begonnen met een warming-up, daarna spierversterkende oefeningen en ter afsluiting een cooling-down. Het is voor alle leeftijdscategorieën goed te volgen: er wordt rekening gehouden met ieders niveau. Het werken aan vetverbranding, uithoudingsvermogen en spierversterkende oefeningen zorgt voor goede resultaten en een betere algehele lichaamsconditie. Er worden geen springvormen gehanteerd, ideaal, want knieën en enkelgewrichten worden dan minder zwaar belast. Een avond samen sporten is niet alleen gezond, maar vooral ook heel gezellig!

Bij interesse is een gratis proefles altijd mogelijk. Hiertoe kan een berichtje worden gestuurd naar ons e-mailadres (zie hierboven).

Foto’s