F.C. Bemelen

De dorpsvereniging die bijdraagt aan een optimale leefomgeving!

Gegevens

Naam:Voetbalvereniging F.C. Bemelen
Contactpersoon:Leon Urlings
Adres::Sint Laurentiusstraat 2, 6268 NJ Bemelen
Telefoon:043 – 407 22 86 of 06 – 21 947 597
E-mail:info@fcbemelen.nl
Website:www.fcbemelen.nl

Beschrijving

F.C. Bemelen is opgericht op 4 juni 1970. Het aantal (jeugd)teams en leden wisselde door de jaren. De vereniging groeide eind 70’er jaren naar meer dan 100 leden. Door de vergrijzing en maatschappelijke ontwikkelingen heeft onze vereniging nu nog slechts 2 senioren elftallen. We hebben nog 65 leden en mogen ons daarmee een van de kleinste verenigingen van de KNVB noemen, anderzijds zijn wij nog steeds een van de grootste verenigingen van Bemelen.

Ons 1e elftal speelt in de 5e klasse KNVB en ons 2e elftal komt uit in de reserve 6e klasse (seizoen 2015-2016). Het grootste gedeelte van onze leden komt uit Bemelen, maar wij kunnen het niet alleen. Ons ledenbestand is aangevuld met vrienden en bekenden uit de omgeving. Wel moeten deze leden zich kunnen vinden in onze dorpscultuur, in de missie van onze dorpsvereniging.

Presteren is natuurlijk altijd belangrijk in de sport, maar er moet ook plaats blijven voor gezelligheid en sfeer. Die waarden hebben wij dan ook hoog in ons vaandel staan. Naast de voetbalsport ontplooien wij nog diverse andere activiteiten voor onze dorpsgemeenschap zoals : de opening sportseizoen, sponsor-/supportersavonden, nieuwjaarsduik, halfvastenbal, kienavond, Amsterdamse middag, etc.

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze vereniging ? Wilt u onze vereniging versterken, sponsoren, supporteren ? neem dan contact op via email info@fcbemelen.nl. Tot ziens op Sportpark “De Sleutel”!

Foto’s