St. Laurentiusmarkt Bemelen

Jaarlijks, meestal het derde weekend van juni onder auspiciën van Harmonie St. Laurentius

Gegevens

Naam:Harmonie St. Laurentius Bemelen
Contactpersoon:uitsluitend via e-mail
Adres: 
Telefoonnummer: 
E-mail adres:antiekmarkt@stlaurentiusbemelen.nl
Website:www.stlaurentiusbemelen.nl/laurentiusmarkt

Beschrijving

Wij nodigen u van harte uit om op Zondag 21 juni 2015 van 10.00 – 17.00 uur de antiek,- en curiosa-markt in Bemelen, bij Maastricht en Valkenburg te bezoeken!

Op zondag 21 juni 2015 zal voor de 17e keer weer de gezellige Laurentiusmarkt worden gehouden.

Deze in Zuid-Limburg en omgeving niet meer weg te denken exclusieve antiek-, brocante-, en curiosamarkt is voor de verzamelaars bij uitstek de gelegenheid om hun verzameling met mooie spulletjes uit te breiden en aan te vullen. De minimaal 125 kramen staan opgesteld in de St. Laurentiusstraat gelegen in de oude dorpskern van het dorpje Bemelen. De oude boerderijen met hun knusse binnenpleintjes geven een nostalgische sfeer aan de markt.

De entree bedraagt € 2,- p.p. waarbij kinderen gratis toegang hebben. De organisatie van de laurentiusmarkt is in handen van de Harmonie St. Laurentius Bemelen. De entrees van de markt komen geheel ten goed aan deze muziekvereniging.

Standhouders kunnen contact opnemen via antiekmarkt@stlaurentiusbemelen.nl (vanwege de populariteit van de markt zijn we genoodzaakt te werken met een wachtlijst).

Als u geïnteresseerd bent geraakt en onze harmonie wilt versterken door mee te spelen of anderszins te ondersteunen neem dan contact op d.m.v. e-mail adres: info@stlaurentiusbemelen.nl.
Wij geven u graag meer informatie.

Foto’s