Alpaca Mergelland

Exclusieve en originele cadeaus gemaakt van Alpaca wol

Gegevens

Naam:Alpaca Mergelland
Contactpersoon:Celine Thomassen
Adres:Oude Akerstraat 33, 6268NB Bemelen
Telefoonnummer:06 – 23 30 67 73
E-mail adres:celine@alpaca-mergelland.nl
Website:www.alpaca-mergelland.nl
Logo Alpaca Mergelland

Beschrijving

Bij ons kunt U terecht voor alles wat met Alpaca producten te maken heeft. Voor de dekbedden gebruiken we onze eigen wol van onze eigen kudde. Elk jaar worden onze dieren rond eind april begin mei geschoren en dan kan u bij ons uw bestelling plaatsen voor dekbedden, hoofdkussens, sofakussens, reisdekens, onderdekbedden, jassen op maat, alles gemaakt van zuivere wol van onze dieren in bio-katoen. Wist U dat Alpacawol allergievrije wol is en dus uitermate geschikt voor mensen met astma-, jicht-, en andere allergische problemen. Aangezien onze kudde nog klein is, is ook het aanbod van de wol beperkt en is reserveren aan te raden. Vraag ons vrijblijvend een offerte of kijk op onze website daar vindt U prijzen van alle afmetingen.

Men zegt dat Alpacawol het goud is in Peru en eens U een sjaal, muts, sok, handschoen of trui gedragen heeft van deze exclusieve wol bent u overtuigd van de kracht van deze warmte. Lekker licht en toch warm en deze wol kriebelt niet. Ook worden onze producten in Peru in een familiebedrijf gemaakt onder zeer goede arbeidsomstandigheden.

U bent van harte welkom in onze winkel maar ook in onze weide waar U met onze dieren kan kennismaken. Misschien wordt U ook verliefd op onze Alpaca’s!!!!!!

Foto’s