B&B Het Wolfshuis

Een compleet huis, met terras en tuin: helemaal voor u!

Gegevens

Naam:B&B het Wolfshuis
Contactpersoon:Marion Gerards
Adres:Gasthuis 18, 6268NN Bemelen
Telefoonnummer:043 – 407 24 58
E-mail adres:info@wolfshuis.nl
Website:www.wolfshuis.nl

Beschrijving

Méér dan een B&B… de voormalige stal is eigenlijk een aparte woning, helemaal voor u. Hij is onderdeel van een monumentale carré-boerderij uit de vroege 18e eeuw. Er wordt niet meer geboerd. In de zomer kunt u volop genieten op uw eigen terras in de omsloten tuin met veel privacy en rust…in de winter is de riante woonkamer ruim genoeg om dagenlang te luieren, te lezen of heerlijk ongestoord te werken.

Een paar dagen ertussenuit, wat langer kan ook…

We presenteren het als B&B, maar het is eigenlijk veel meer. Het is ideaal om je een paar dagen terug te trekken of een weekje met vakantie te komen. Maar langere tijd is ook bespreekbaar, bijvoorbeeld om in alle rust te werken aan een scriptie, een boek, een project, een compositie, een scenario. Er is een stevige 150 Mb/s internetverbinding met Wifi dus desgewenst is contact met de rest van de wereld optimaal.

Verblijf vanaf 2 nachten. Ontbijt samenstelling in overleg. Lunchpakket? Alles is bespreekbaar. Desgewenst is er in het huis ook een 2e slaapkamer beschikbaar tegen meerprijs. (LET OP het is een B&B dus er is géén kookgelegenheid).

Kijk op onze website voor meer informatie en uitgebreide fotoserie over B&B en omgeving.

Foto’s