Bed & Breakfast Sint Antoniusbank

Genieten en ontspannen op een unieke plek in Zuid-Limburg

Gegevens

Naam:Bed & Breakfast Sint Antoniusbank
Contactpersoon:Fam. Merken, Monique Merken
Adres:Sint Antoniusbank 3, 6268NR Bemelen
Telefoonnummer:043 – 407 23 24
E-mail adres:info@sintantoniusbank.nl
Website:www.sintantoniusbank.nl

Beschrijving

B&B Sint Antoniusbank is een perfecte uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten in het Limburgse heuvelland en voor uitstapjes naar een van de gezelligste steden van Nederland nl. Maastricht.
Daarnaast kun je diverse dagtochten per auto naar bijvoorbeeld Aken in Duitsland of Luik en Tongeren in België maken. In Tongeren is er bijvoorbeeld iedere zondagmorgen een grote antiekmarkt terwijl er op dat moment in Luik een gezellige Belgische markt langs de oever van de Maas plaats vindt. Sinds kort is er vanuit Maastricht een zeer snelle treinverbinding met Parijs, waardoor je binnen twee en een half uur in de `Lichtstad` bent.

In onze gerenoveerde boerderij zult u zich echt op uw gemak voelen en kunt u ‘s ochtends genieten van een heerlijk ontbijt met zelfgemaakte producten en verse eieren van de eigen kippen. Daarnaast kunt u bij mooi weer buiten genieten van de omgeving op een mooi terrasje onder de dakplatanan.

U bent slechts enkele kilometers van Maastricht en Valkenburg verwijderd en kunt hier genieten van de rust temidden van de limburgse heuvels en het natuurreservaat Bemelerberg.

Er is een privé parkeerplaats voor de auto’s en fietsen en motoren kunnen worden gestald in een af te sluiten ruimte.

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn dan horen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,
Monique en Marcel Merken

Foto’s