B&B ut Good

Ook voor groepen (tot 13 personen)

Gegevens

Naam:B&B ut Good
Contactpersoon:Marij Brouwers
Adres:Oude Akerstraat 22, 6268ND Bemelen
Telefoonnummer:043 – 407 39 80
E-mail adres:utgood@outlook.com
Website:www.utgood.nl

Beschrijving

Ut Good in Bemelen is een Bed & Breakfast in een voormalige boerderij. Er zijn 4 prachtige kamers op de binnenplaats (ut Good). Elke sfeervolle kamer heeft een vide en eigen badkamer. Er is een grote gezamenlijke ruimte voor ontbijt en ’s avonds kunt U daar nog gezellig bij elkaar zitten bij de kachel. In de zomer staat er een grote tuin tot uw beschikking en kan er ’s morgens op het terras ontbeten worden.

De omgeving van Bemelen heeft veel moois te bieden; gelegen in een prachtig natuurgebied met zijn mergelgrotten en de gezellige oude binnenstad van Maastricht ligt op 10 minuten fietsen. Er ligt een golfbaan op loopafstand en steden als Luik en Aken zijn snel en gemakkelijk te bereiken.

Het oudste gedeelte van onze boerderij stamt uit de 17de eeuw en na ettelijke generaties met elk hun eigen aanpassingen is het nu een mooie authentieke Limburgse U-hoeve, typisch voor deze streek.

Waar vroeger de varkens leefden, bevinden zich nu de slaapvertrekken: 4 kamers, met het slaapgedeelte op een vide, en een ruim zitje met flatsreen-t.v. beneden.  Alle kamers hebben een eigen badkamer met inloop/regendouche en w.c. Verder is er een grote gezamenlijke ruimte waar het ontbijt geserveerd wordt. U kunt daar zelf een kop koffie of thee pakken en op het terras gaan zitten of lekker napraten bij de houtkachel.. De ontbijtruime ligt aan de vroegere huiswei, met een aantal oude hoogstambomen en ons mergellandhoen, een oud Limburgs kippenras.

Foto’s