De Traverse

Home away from home

Gegevens

Naam:De Traverse
Contactpersoon:Catharina van der Boom
Adres:Franse Steeg 1, 6268 NW Gasthuis, Bemelen
Telefoonnummer:043 – 407 39 80
E-mail adres:info@detraverse.nl
Website:www.detraverse.nl

Beschrijving

De Traverse biedt u een gezellig onderkomen voor uw vakantie of kort verblijf in Zuid-Limburg.

Het huis heeft ruime kamers met een zitje, douche en toilet. Het ontbijt wordt opgediend in de sfeervolle eetruimte en bestaat uit warme broodjes en diverse broodsoorten. Voor beleg hebben we onder meer jams gemaakt van vruchten uit eigen moestuin.

Het huis grenst aan de tuin met een groot gazon en een ruim terras op het westen. Hier kunt u genieten van de zon of desgewenst een plekje zoeken in de schaduw.

En voor de liefhebbers hebben we een gravel tennisbaan waarvan u gratis gebruik kunt maken.

Vlakbij ligt de historische stad Maastricht. In tien minuten met de auto of een klein half uur met de fiets. Aan deze kant van de Maas ligt Wyck. Ooit ter verdediging van de Sint Servaes brug, nu een hippe wijk met tal van leuke winkels en cafés. En over de brug de prachtige oude stad. Met drukke winkelstraten en gezellige pleinen. Speciale aandacht voor de onlangs heringerichte Koestraat met intieme winkels en gezellige cafés.

In de andere richting ligt Valkenburg aan de Geul met zijn gezellige straten en drukke terrassen. Ook Luik en Aken zijn slechts op een half uur rijden verwijderd.

Ontspannen kunt u zich in het wellness centrum Thermae 2000, dat binnen 5 minuten te bereiken is.

Meteen vanuit onze poort kunt u starten met een wandeling door het prachtige Heuvelland. Er zijn diverse wandelingen waaruit u kunt kiezen. Ook met de fiets zijn er vele mogelijkheden voor zowel korte als lange tochten.

Foto’s