Bureau Interactieve Communicatie [bic]

Interactie met inhoud. Websites, multimedia en web-applicaties.

Gegevens

Naam:BICmultimedia
Contactpersoon:Lukas van der Hijden
Adres:Gasthuis 18 / 20a, 6268NN Bemelen
Telefoonnummer:043 – 407 26 46
E-mail adres:info@bicmultimedia.nl
Website:www.bicmultimedia.nl
BIClogo_vierkant

Beschrijving

BIC multimedia is een van de oudste gespecialiseerde bureaus voor websites, multimedia en web-applicaties in Zuid-Nederland. Meer dan 30 jaar media-ervaring en een sterk team van jonge HBO specialisten bieden de ‘brainpower’ voor doordachte en duurzame oplossingen.

Informatie-rotonde: de hedendaagse website waarbij informatie uit verschillende bronnen samenkomt en via de site langs diverse kanalen (app, social media, sms, tweet of feed) wordt gedistribueerd. En dat met zo weinig mogelijk extra redactionele inspanning. Dat is één aanpak waarmee BIC zich onderscheidt.

Interactie met inhoud, de andere onderscheidende kant van BIC. Het Bureau voor Interactieve Communicatie is ontstaan vanuit een educatief-inhoudelijke achtergrond. Informatieoverdracht is doseren en doceren. Vorm, techniek én content moeten effectief zijn, iets bewerkstelligen bij de gebruiker.

Advies, bouw, implementatie, onderhoud en begeleiding
Van eenvoudige websites tot uitgebreide informatie-rotondes voor musea, overheden, instellingen en bedrijven. Animaties, multimedia, educatieve games, apps en systemen: zie www.bicmultimedia.nl.

Foto’s