Hotel Bergrust

Rustig gelegen, alle comfort. Terras met uniek panorama!

Gegevens

Naam:Hotel Brasserie Bergrust
Contactpersoon:L. Geurten
Adres:Bemelerberg 6, 6268NA Bemelen
Telefoonnummer:043 – 407 12 14
E-mail adres:info@bergrust.nl
Website:www.bergrust.nl

Beschrijving

Hotel Bergrust in Bemelen is een comfortabel en prachtig gelegen hotel in Zuid-Limburg nabij Maastricht en Valkenburg. Hier bent u verzekerd van ouderwetse service en onbegrensde gastvrijheid. U houdt van lekker eten in een gezellige ambiance waar u zich thuis mag voelen? Wandelen? Fietsen? Op en top ontspannen? Dan is een verblijf bij Hotel Bergrust de juiste keuze! Als gast voelt u zich direct thuis. De hartelijke begroeting door Louk en Yvonne Geurten zorgt er voor dat u zich snel op uw gemak voelt in dit gemoedelijke familiehotel.

Al drie generaties lang is Hotel Bergrust in de bekwame handen van de familie Geurten. Louk en Yvonne adviseren u graag over de uiteenlopende mogelijkheden, activiteiten en bezienswaardigheden, want rondom het rotsachtige mergellandschap van Bemelen is veel te doen!

Hotel Bergrust, een door Michelin als BIB Hotel bekroond, beschikt over tien rustig gelegen en comfortabele kamers, ieder met een eigen karakter. Alle kamers zijn voorzien van een douche of bad, wc, flat screen TV, een hospitality tray en gratis WIFI. Het hotel beschikt over een ruime gratis parkeerplaats.

Onze brasserie met uitgebreide drank en lunch kaart is uitgezonderd de dinsdag is dagelijks geopend van maart t/m oktober. De maand november en december enkele op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 11u. Graag serveren wij u op weekdagen tussen 18-19u een wisselende dagschotel het weekend is er een kleine à la carte kaart van 18-19.30u.

Foto’s