Paul Bovens Architectural Design

Architectuur, Interieur, Renovatie, Restauratie en Coördinatie.

Gegevens

Naam:Paul Bovens Architectural Design
Contactpersoon:Paul Bovens
Adres:Gasthuis 67, 6268NN Bemelen
Telefoonnummer:06 – 48967139
E-mail adres:info@paulbovens.nl
Website:www.paulbovens.nl
paul bovens architectural design

Beschrijving

Paul Bovens Architectural Design richt zich op het transformeren van bestaande architectonische structuren. Focus en specialisme liggen voornamelijk in de particuliere markt waarbij monumentale panden, uitbreidingen, interieurs en incidenteel en indien noodzakelijk nieuwbouw deel uitmaken van het werkveld.
In materialisering en vorm wordt er altijd gezocht naar vernieuwende oplossingen zonder de kwaliteiten van traditionele oplossingen uit het oog te verliezen.
Van eerste schetsen tot oplevering word het hele traject op persoonlijke wijze begeleidt. Het gehele traject van planontwikkeling, vergunningen en bouwen word verzorgt en begeleid vanuit één centraal aanspreekpunt.
Ongeacht schaal of vorm word elk project met toewijding aangepakt.
Op werkwijze en resultaat zijn de volgende steekwoorden van toepassing: licht, ruimtelijkheid, contrast oud/ nieuw, integratie van elementen, rust, warmte en eenvoud. Het streven hierbij is het creëren van een monolytisch geheel. In mijn aanpak streef ik naar een projectuitrol waarbij alle betrokken partijen in dialoog en nauw overleg werken aan een eindresultaat dat de verwachtingen ten aanzien van het ontwerp van het project geheel inlost en waarbij professionaliteit ten aanzien van het geheel het belangrijkste kenmerk is. Tijdloze vormgeving, gebruik van eerlijke materialen, constructie kwaliteit en een persoonlijke aanpak staan bij mij centraal.
Intensieve samenwerking tijdens het hele traject typeert de werkwijze.

Foto’s