Praktijk voor Mondgezondheid Maastricht

De mondhygiëne praktijk voor een gezonde mond en een glimlach!

Gegevens

Naam:Praktijk voor Mondgezondheid Maastricht
Contactpersoon:Christel Schlösser
Adres:Oude Akerstraat 45, 6268 NC Bemelen
Telefoonnummer:06 – 28 16 85 09
E-mail adres:info@pvmg.nl
Website:www.praktijkvoormondgezondheid.nl

Beschrijving

Praktijk voor Mondgezondheid Maastricht is een gloednieuwe mondhygiëne praktijk gevestigd in het natuurschone en rustgevende Bemelen sinds juli 2014.

Mijn naam is Christel Schlösser, mondhygiënist, en ik houd mij sinds 1997 bezig met het voorkomen en behandelen van mond- en tandvleesproblemen. Net als velen had ik als kind een trauma overgehouden aan mijn bezoek aan de schooltandarts. Op mijn dertiende bezocht ik voor het eerst in mijn leven een mondhygiënist. Toen wist ik het zeker: Ik wil ook mondhygiënist worden.

Je mond is je énige échte visitekaartje. Hij is ook heel intiem. Iets waar je zuinig en trots op mag zijn. Preventief je mond gezond houden, geeft je meer zelfvertrouwen. Het laat je hele gezicht stralen. Daarbij verbetert het je algehele weerstand en op den duur verlaagt het ook nog eens je tandheelkundige investeringen. Mijn klanten komen bij mij vanwege mijn plezierige en vooral persoonlijke werkwijze. Ik heb mijn doelstelling pas gehaald als u als klant tevreden bent!

Bij ons krijgt u een glimlach!

Voor behandelingen heeft u geen verwijzing van uw tandarts nodig. Als u het op prijs stelt, houden wij uw tandarts op de hoogte van de status van uw gebit. Bijna alle zorgverzekeraars vergoeden deze behandelingen geheel of gedeeltelijk uit de aanvullende tandheelkundige verzekering.

Christel Schlösser, mondhygiënist, is geregistreerd in het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten.

Bel gerust voor meer informatie of een afspraak.  Tel.: 06 – 28168509

Foto’s