Christel Schlösser praktijk voor mondgezondheid

De mondhygiëne praktijk voor een gezonde mond en een glimlach!

Gegevens

Naam: Christel Schlösser Mondgezondheid
Contactpersoon: Christel Schlösser
Adres: Oude Akerstraat 45, 6268 NC Bemelen
Telefoonnummer: 06 – 28 16 85 09
E-mail adres: info@christelschlosser.nl
Website: www.christelschlosser.nl

Beschrijving

De kracht van een gezonde mond gaat veel verder dan alleen het hebben van een stralend wit gebit. Aandacht is dé basis voor gezond tandvlees en vormt een stevig fundament voor behoud van je gebit. Het heeft invloed op je gehele gezondheid en welbevinden, je leven lang.

Mag ik jou helpen bij het realiseren van een gezonde mond?

Ik ben Christel Schlösser, mondhygiënist. Sinds mijn afstuderen in juni 1997 aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, ben ik een bevlogen mondhygiënist met passie en enthousiasme voor mijn vak.

Ik heb veel werkervaring en kennis opgedaan in een parodontologiepraktijk en bij verschillende algemene tandheelkundige praktijken. In 2009 haalde ik de Bachelor of Health aan de Hogeschool van Utrecht. Hiermee groeide mijn passie voor mondzorg nog meer.

Naast mijn werk volg ik regelmatig cursussen. Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten en ben aangesloten bij de beroepsorganisatie Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten. Daarnaast ben ik lid van de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie en van het Intercollegiale Overleg Zuid-Limburg.

Bel gerust voor meer informatie of een afspraak.  Tel.: 06 – 28168509 of kijk op mijn website.

Foto’s