Roemers eetcafé

Het wandel-, fiets- en dorpscafé van Bemelen

Gegevens

Naam:Roemers eetcafé
Contactpersoon:Henk Jacobs
Adres:Oude Akerstraat 53A, 6268NC Bemelen
Telefoonnummer:043 – 407 17 88
E-mail adres:info@roemerseetcafe.nl
Website:www.roemerseetcafe.nl
Facebook:facebook.com/cafedebaskuul

Beschrijving

Roemers eetcafé is hét fiets-, wandel-, en dorpscafé van Bemelen. Hier kunt u dagelijks genieten van Limburgse lekkernijen en de mooie omgeving. Iedere donderdag en vrijdagavond wordt er een speciaal ‘Sjuif mèr aan’ menu aangeboden. Dat is één speciaal gerecht voor de vaste prijs van € 8,00 p.p.

Ook is er een lunchkaart voor de kleine trek, een dinerkaart met diverse gerechten voor de grote trek, borrelhapjes en diverse warme en koude dranken, waaronder speciaal bier van het vat o.a. La Chouffe en Grimbergen.

Bij Roemers kunt u genieten van de mooie omgeving in het rustig gelegen Bemelen. Een partij Jeu de Boules spelen kan ook en gaat gepaard met een rustgevend uitzicht op het achter het café gelegen heuvellandschap.

Voor het eten raden we aan om even te reserveren. Dat kan telefonisch via +31 (0)43 – 407 17 88. Ook als u iets speciaals te vieren heeft, helpt Roemers eetcafé u graag!
Laat uw e-mail adres achter op de website van Roemers eetcafé of like de facebook pagina om op de hoogte te blijven van de ‘Sjuif mèr aan’ menu’s en activiteiten.

Foto’s